schoonmaakbedrijf in Den Haag | professionele benadering van de klant | internationaal bedrijf

Onze team

Over ons

Veiligheid

- Wij bieden getraind en ervaren personeel,

- We maken een taakplan voor elk object,

- We zijn flexibel en betrouwbaar,

- We zullen ons aanpassen aan uw behoeften,

- Wij bieden een uitstekende service,

- We hebben betaalbare prijzen.

Klaar om ons uit te dagen? Je bent welkom om mee te werken. 

DkCleanHome Schoonmaakbedrijf

ecologische reiniging | ecologische schoonmaak | eco | ekologische schoonmaakbedrijf

Waarom kiezen voor onze diensten

Wij proberen altijd te zorgen voor de veiligheid van ons werk en de veiligheid van onze klanten en hun bezittingen. Daarom werken we altijd zorgvuldig en letten we op de details. Ondanks de grote voorzichtigheid gebeuren er soms ongelukken. Daarom is DkCleanHome verzekerd tegen arbeidsongevallen. We proberen de basisregels te volgen om ongelukken te voorkomen, maar dat kan gebeuren. Om het ongemak tot een minimum te beperken en u gemoedsrust en veiligheid te bieden wanneer ons team zijn werk doet, zijn al onze schoonmaakdiensten perfect verzekerd.

Ons schoonmaakbedrijf DkCleanHome heeft een betrouwbaar internationaal reinigingsteam opgericht. Elk van onze medewerkers krijgt een passende opleiding om aan de normen van ons bedrijf te voldoen. Onze medewerkers stellen alles in het werk om aan uw verwachtingen te voldoen. Wij ontwikkelen voor elke vestiging een speciale taakvorm, zodat elk van onze medewerkers gemakkelijk aan de normen van ons bedrijf kan voldoen. Professionele reiniging en hoge kwaliteit is onze prioriteit. We proberen altijd flexibel en betrouwbaar te zijn. Onze klantgerichtheid, ondersteund door regelmatige kwaliteitscontroles, geeft uitstekende resultaten. 

DkCleanHome
schoonmaakbedrijf

KvK: 73956104 

Wij zijn een jong schoonmaakbedrijf, actief in en rond Den Haag. Opgericht door twee jonge en ambitieuze mensen. Sinds het begin van onze activiteit is ons belangrijkste doel de kwaliteit van het leven van onze klant te verbeteren. Onze passie voor reinheid is het verzorgen van elk detail. We weten hoe schone ruimte het leven makkelijker maakt. Laten we het voor u maken.

Het begin van onze activiteit in schoonmaakdiensten gaat terug tot de tijd van ons werk in het hotelwezen, waar we de nodige ervaring en praktijkervaring hebben opgedaan in 5-sterrenhotels. Tegenwoordig runnen we ons eigen bedrijf in de DkCleanHome schoonmaakbranche en proberen we zo'n goede standaard te bieden als in 5-sterrenhotels, zodat elke klant zich in een mooi onderhouden huis voelt.

We zijn een veelzijdig bedrijf.

Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. We maken scholen, kleuterscholen, particuliere woningen, appartementen, trappenhuizen, kantoren, huisje, commercieele gebouwen, bibliotheken, sportfaciliteiten, bakkerijen, banketbakkerijen en andere.

Wij bieden uitgebreide reiniging: stofzuigen, ontstoffen, vloerreiniging, badkamerreiniging, toiletreiniging, keukenreiniging, glasreiniging, algemene reiniging.  Wij helpen u met het strijken en opvouwen van de was. We behandelen elke opdracht individueel. Als u geïnteresseerd bent in onze service, laat het ons weten, we komen graag naar een afspraak en stelen ons voor om me u het dienstenaanbod te bespreken.

Wij leveren diensten in Den Haag, Rijswijk, Delft, Pijnacker,  Voorburg,   Wassenaar,  Wateringen, Nootdorp en omgeving. 

schoonmaakbedrijf DkCleanHome
  1. nl
  2. en

OVER ONS 
DkCleanHome schoonmaakbedrijf

DkCleanHome schoonmaakbedrijf

2522VB Den Haag

E-mail: info@dkcleanhome.nl

Tel: 0682 738 107

Contactgegevens 

Wij zijn een jong schoonmaakbedrijf, actief in en rond Den Haag. Opgericht door twee jonge en ambitieuze mensen. Sinds het begin van onze activiteit is ons belangrijkste doel de kwaliteit van het leven van onze klant te verbeteren. Onze uit passie voor reinheid geven wij om elk detail. We weten hoe schone ruimte het leven makkelijker maakt. Laten we het voor u maken.

schoonmaakbedrijf schoonmaakbedrijfen schoonmaakbedrijven schoonmaakservice

OFFERTE AANVRAGEN ►