Hoe we werken tijdens 

COVID 19

We vergeten nooit om onze handen te desinfecteren.

Wij zorgen voor een passende bescherming.

 

Hygiëne is de basis van ons werk

 

Klaar om ons uit te dagen? Je bent welkom om mee te werken. 

DkCleanHome Schoonmaakbedrijf

ecologische reiniging | ecologische schoonmaak | eco | ekologische schoonmaakbedrijf
professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag | veiligheid op het werk | veilig schoonmaken | schoonmaken tijdens COVID-19
Ons schoonmaakbedrijf DkCleanHome zorgt voor gezondheid en veiligheid op het werk.
 Ons schoonmaakbedrijf zorgt voor maximale zuiverheid voor klanten
Onze basisbeveiliging.
professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag | schoonmaak bij uitbraak van coronavirus | veilige schoonmaak | handdesinfectie

In deze ongewone situatie in welke we leven met COVID-19 om ons heen is, streeft ons schoonmaakbedrijf ernaar om alle voorzorgsmaatregelen te nemen om volledige veiligheid voor onze klanten en medewerkers te garanderen.  Bij het uitvoeren van schoonmaakdiensten zijn al onze medewerkers goed beschermd en houden ze zich aan de basisveiligheidsregels. 

Als we het werk uitvoeren tijdens u aanwezigheid proberen we een afstand van 1,5 meter te houden, of een andere ruimte schoon te maken gedurende deze tijd.

Ieder van onze schoonmaakmedewerker controleert dagelijks zijn lichaamstemperatuur.  Als een van hen symptomen van ziekte vertoont, zullen ze u zeker niet bezoeken, wij zullen zorgen voor een vervanger. 

Als u zich in een ruimte bevindt waar we aan het schoonmaken zijn of een van uw collega's of leerlingen, dan werken onze medewerkers in beschermingsmaskers om te zorgen voor de veiligheid van ons allemaal.

Wij zorgen voor desinfectie en het regelmatig wassen van de handen.  Zoals u weet is intensievere hygiëne in de huidige situatie aanbevolen.  Daarom zorgen al onze medewerkers voor een regelmatige handwas, zowel voor en tijdens als na het werk. Ze gebruiken ook extra desinfectie. 

Ongeacht de tijd waarin we moeten leven, hygiëne is de basis van ons werk.  Daarom gebruikt elk van onze schoonmaakmedewerkers beschermende handschoenen.  De handschoenen worden verwisseld na elke faciliteit en na het schoonmaken van de badkamer en het toilet. 

Tijdens de coronavirus epidemie is van groot belang het behoud van een juisteschoonheid en hygiëne. Ons schoonmaakbedrijf zal u helpen om uw ruimte schoon en veilig te houden.  Regelmatige reiniging zorgt ervoor dat uw ruimte schoon en veilig wordt gehouden en vermindert het risico op overdracht van infecties.  In de huidige situatie is het behoud van reinheid een prioriteit en daarom is in veel schoolgebouwen en in veel kantoren en bedrijven een verhoogde waakzaamheid op het gebied van netheid begonnen.  In sommige situaties leveren wij zelfs meerdere keren per dag diensten. 
Ondanks de extreme situatie proberen we te voldoen aan de eisen van onze klanten.  We begrijpen de ernst van de situatie perfect en proberen iedereen optimaal van dienst te zijn.  Ons schoonmaakbedrijf biedt een breed scala aan diensten aan.  
Weondersteunenverschillende klanten. 
                                                                                                                
We komen jou ook graag helpen.

Neem contact met ons op!

schoonmaakbedrijf DkCleanHome
  1. nl
  2. en

OVER ONS 
DkCleanHome schoonmaakbedrijf

DkCleanHome schoonmaakbedrijf

2522VB Den Haag

E-mail: info@dkcleanhome.nl

Tel: 0682 738 107

Contactgegevens 

Wij zijn een jong schoonmaakbedrijf, actief in en rond Den Haag. Opgericht door twee jonge en ambitieuze mensen. Sinds het begin van onze activiteit is ons belangrijkste doel de kwaliteit van het leven van onze klant te verbeteren. Onze uit passie voor reinheid geven wij om elk detail. We weten hoe schone ruimte het leven makkelijker maakt. Laten we het voor u maken.

schoonmaakbedrijf schoonmaakbedrijfen schoonmaakbedrijven schoonmaakservice

OFFERTE AANVRAGEN ►